Dirty series er et nyt cykel fællesskab hvor vi udfordrer hinanden virtuelt, men vi gør det ude i den virkelige verden.
Og du kan gør det når det passer dig.

Vi bruger Strava segmenter til at måle os op på hinanden, men i stedet for bare at bruge hele paletten af Strava segmenter, så udvælger vi nogle segmenter som er aktuelle for en given periode, som er sikre at køre stærkt på, og som vi er enige om er de ”rigtige” lige nu.

Vi har serier indenfor:

  • Gravel
  • MTB
  • Road

Der vil for hver afdeling i hver disciplin være en predefineret rute som undervejs rammer 1 til flere segmenter, som man så kan give den gas på, og for alvor teste sig op imod venner, elite ryttere, og hvem end der også deltager.

Hvorfor?

Fordi det er super sjovt at give den gas, og fordi det er super motiverende at kunne måle sig op imod sine rytter kammerater. Men det er også rigtig inspirerende at kunne måle sig op imod de rigtig hurtige.

Forudsætninger for at deltage:

Udgangspunktet for at deltage er at man skal have en GPS baseret cykelcomputer. Mere info her: (link til tech side WIP)

Man skal have en strava profil, hvor ens aktiviteter eksisterer og er offentlige

Man skal tilmele sig én af vores strava clubs – link her WIP:

Hvad koster det?

Det er fuldstændig gratis at deltage

Kan man vinde noget?

Ja, men Dirty Series arrangerer ikke et cykelløb er traditionel forstand. Betragt det mere som en slags præmiereing af folks gode indsatser, og hurtige tider på Strava’s segmenter.

Vi har partnerskab med Specialized, Wahoo, Campione, PurePower, Nordic Coffee House, Velo Pave, Palmares og Davinci cykler (og flere på vej) så hvis man er heldig/god kan man vinde noget fra disse virksomheder.